Содржини

04.10.2014   Вести

Хуманитарен натпревар во Велес, великаните на македонскиот фудбал за помош на лицата со церебрална парализа

Ветераните на фудбалскиот клуб „Борец“ и на македонската фудбалска репрезентација на стадионот во Велес одиграа хуманитарен натпревар, а собраните сретства беа наменети за граѓанското здружение на лица болни од церебрална парализа.

29.09.2014   Вести

Ѓорѓиоски: Со Кајмакоски не обединува истрајноста и вербата во себе

Даниел Кајмакоски, нашата музичка ѕвезда официјално беше претставен како промотор на настапите на А репрезентацијата на Македонија.

Календар
А репрезентација