Содржини

24.10.2019   Репрезентации - Футсал

Зоран Левески: Од нас очекувајте труд и големо залагање. Свесни сме што не очекува против Словенија

Бидете поддршка за македонската футсал репрезентација во СЦ „Јане Сандански“. Влезниците по цена од 100. денари за натпреварувачки ден.

24.10.2019   Репрезентации - Футсал

ФУТСАЛ квалификации за СП 2020 - Македонија вечерва од 20:00 часот се соочува со Словенија

Бидете поддршка за македонската репрезентација во СЦ „Јане Сандански“. Влезниците по цена од 100. денари за натпреварувачки ден.

Календар
А репрезентација