Пропозиции

Објавено на 20 Јули, 2016 во Пропозиции


ПРОПОЗИЦИИ 2023/24

Пропозиции - Втора футсал лига, консолидиран текст 23-24.pdf 

Пропозиции - Втора футсал лига 23-24.pdf 

Пропозиции Прва МФЛ 2023 24.pdf 

Пропозиции Втора МФЛ 2023 24.pdf 

Пропозиции КУП сениори 2023 24.pdf 

Пропозиции - Трета лига 2023-2024.pdf 

Пропозиции Прва Женска Фудбалска Лига 2023-2024.pdf 

Пропозиции Втора Женска Фудбалска Лига 2023-24.pdf 

Пропозиции КУП жени 2023-2024.pdf 

Пропозиции млади категории 2023 24.pdf 

Пропозиции женски млади категории 2023-2024.pdf 

Пропозиции Прва Футсал Лига 23-24.pdf 

ПРОПОЗИЦИИ 2022/23

пропозиции Прва МФЛ 2022-2023.pdf 

Пропозиции Втора МФЛ 2022-2023.doc.pdf  

Пропозиции Трети МФЛ 2022-2023.pdf 

Пропозиции млади категории 2022 23.pdf 

Пропозиции Прва ЖФЛ 2022-2023.pdf 

Пропозиции Втора ЖФЛ 2022-2023.pdf 

Пропозиции КУП жени 2022-2023.pdf 

Пропозиции женски млади категории 2022-2023.pdf 

Пропозиции Прва Футсал Лига 2022-2023.pdf 

Пропозиции Втора Футсал Лига 2022-2023.pdf 

ПРОПОЗИЦИИ 2021/22

Пропозиции Прва МФЛ УО МФ 21 22 Ковид.pdf 

Пропозиции Втора МФЛ УО МФ 2021 22 Ковид.pdf 

Пропозиции Прва ЖФЛ УО МФ 2021 22.pdf 

Пропозиции Втора ЖФЛ УО МФ 2021 2022.pdf 

Пропозиции КУП жени УО МФ со 23 2021 22.pdf 

Пропозиции трета лига УО МФ 2021 22.pdf 

Пропозиции млади категории УО МФ 2021 22.pdf 

Пропозиции Куп сениори УО МФ 2021 22.pdf 

Пропозиции Прва Футсал Лига 2021 22.pdf 

Пропозиции втора лига футсал УО МФ 2021 22.pdf 

Пропозиции женски млади категории УО МФ 2021-22.pdf 

Пропозиции за футсал Куп ОИ МФ 2021 22.pdf 

ПРОПОЗИЦИИ 2020/21

Пропозиции Прва МФЛ 2020-21.pdf 

Пропозиции ВТОРА МФЛ ИСТОК И ЗАПАД 2020-2021.pdf 

Пропозиции куп натпреварување 2020 2021 (2).pdf 

2020 Пропозиции Женска лига.pdf 

Пропозиции КУП Жени.pdf 

Пропозиции Млади Категори.pdf 

Пропозиции Прва ФУТСАЛ Лига.pdf 

Пропозиции Трета Лига.pdf 

Protokol za odrzuvanje treninzi i natprevari (3).pdf 

Конслидирани пропозиции Прва МФЛ 2020 21 kovid.pdf 

Консолидирани пропозиции Втора МФЛ 2020 21 kovid.pdf 

Консолидирани пропозиции Трета Лига 2020 21.pdf 

Консолидирани пропозиции Женски Фудбал 2020 21.pdf 

Консолидирани пропозиции Прва лига футсал 2020 21.pdf 

Консолидирани пропозиции младински категории 2020 21.pdf 

ПРОПОЗИЦИИ 2019/20

Пропозиции Прва МФЛ УО МФ 2019 20.pdf 

Пропозиции Куп сениори 2019-2020.pdf 

Пропозиции Втора МФЛ 2019 20.pdf 

Пропозиции трета лига 2019 20.pdf 

Пропозиции женски фудбал УО МФ 2019 20.pdf 

Пропозиции жени млади категории УО МФ 2019-20.pdf 

Пропозиции Детски фудбал УО МФ 2019 20.pdf 

Пропозиции млади категории 2019 20.pdf 

ПРОПОЗИЦИИ 2018/19

Пропозиции Куп Жени 2018 19.PDF 

Propozicii Prva MFL УО МФ 2018 19.pdf 

Propozicii Vtora MFL УО МФ 2018 19.pdf 

Propozicii Трета MFL УО МФ 2018 19.pdf 

Propozicii KUP seniori УО МФ 2018 19.pdf 

Propozicii mladi kategorii УО МФ 2018 19.pdf 

Propozicii DETSKI fudbal.pdf 


   
   
Актуелности

08.04.2024    Вести

Македонија до 14 години: Второ реми без голови против Турција

Неџат Шабани: Бевме подобар противник и заслуживме барам победа на еден од двата натпревари....

06.04.2024    Вести

Женската репрезентација до 19 години запиша нова победа

Селекцијата на Астрид Мерко славеше со 2:0 против Литванија....

Календар
А репрезентација