Содржини

28.05.2021   Репрезентации - До 17 год жени

Летен камп за млади фудбалерки во Нов Дојран

Во периодот од 20 до 27 мај во Нов Дојран се одржа летен камп за млади фудбалерки родени 2007, 2008 и 2009 година.

Календар
А репрезентација