Содржини

10.01.2023   Едукација - Семинари

Центарот за едукација организираше шест семинари за тренери и стекнување на УЕФА лиценци

Центарот за едукација при ФФМ во Дојран организираше шест семинари за УЕФА фудбалска едукација и здобивање на лиценци.

Календар
А репрезентација