Содржини

03.08.2023   Едукација - Фудбалска академија

ФФМ Академија - Школа за нашата фудбалска иднина

ФФМ постојано дава поттик за тренирање и грижа за младите фудбалери. Во неколку продолженија ќе ја претставиме Академијата на ФФМ за развој на елитни млади фудбалери, кои во иднина би можеле да бидат носители на играта во клубовите и национални селек

Календар
А репрезентација