Прва МФЛ

Резултати од минатото коло

15:00 19.09.2021
ФК РЕНОВА
1 - 0
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
15:00 19.09.2021
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
2 - 0
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
15:00 19.09.2021
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 2
ФК РАБОТНИЧКИ
15:00 19.09.2021
ФК ПЕЛИСТЕР
0 - 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
15:00 19.09.2021
ФК ШКУПИ- 1927
3 - 0
ФК БОРЕЦ 1919
15:00 19.09.2021
ФК СКОПЈЕ
0 - 2
ФК ШКЕНДИЈА

Следно коло

15:00 26.09.2021
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ
-
ФК ШКЕНДИЈА
15:00 26.09.2021
ФК БОРЕЦ 1919
-
ФК СКОПЈЕ
18:00 26.09.2021
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ШКУПИ- 1927
15:00 26.09.2021
ФК РАБОТНИЧКИ
-
ФК ПЕЛИСТЕР
15:00 26.09.2021
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
15:00 26.09.2021
ФК РЕНОВА
-
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008

Табела - Прва МФЛ - Коло 7

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 2 7 4 2 1 7 14
ФК РАБОТНИЧКИ 4 7 4 2 1 4 14
ГФК Тиквеш 1930 АД Кавадарци 12 7 0 2 5 -8 2
ФК РЕНОВА 3 7 4 2 1 5 14
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 7 7 2 4 1 1 10
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 8 7 3 0 4 -5 9
ФК ПЕЛИСТЕР 11 7 0 2 5 -6 2
ФК ШКУПИ- 1927 1 7 4 2 1 8 14
ФК СКОПЈЕ 10 7 1 2 4 -9 5
ФК ШКЕНДИЈА 6 7 2 4 1 5 10
ФК БОРЕЦ 1919 9 7 2 1 4 -5 7
ФК СТРУГА-ТРИМ-ЛУМ 5 7 3 3 1 3 12
А репрезентација