Содржини

05.11.2021   Репрезентации - До 19 год

Составот на Македонија до 19 години за квалификацискиот турнир за Елитна фаза за ЕП

Агенцијата за млади и спорт, веќе осми месец е без одговор за македонското државјанство на Берат Калкан. Еден од најталентираните фудбалери со наше потекло кој настапува во турски Касимпаша поради „ажурноста“ на АМС отпаѓа од составот на Македонија.

Календар
А репрезентација