Прва футсал лига

Резултати од минатото коло

19:30 21.02.2019
КМФ ЦРНА РЕКА
1 - 4
КМФ ШКУПИ 1927
16:00 23.02.2019
КМФ АСТИБО
0 - 5
КМФ ВЕЛЕС
19:00 22.02.2019
КМФ ШКЕНДИЈА
10 - 8
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА
18:00 24.02.2019
КМФ ГЕМИЏИИ 1903
0 - 3
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО
19:00 24.02.2019
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ
8 - 3
кмф КРАТОВО

Следно коло

Табела - Прва футсал лига - Коло 18

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
КМФ ЖЕЛЕЗАРЕЦ 3 18 10 0 8 34 30
КМФ ГЕМИЏИИ 1903 9 18 4 0 14 -43 12
КМФ ШКЕНДИЈА 10 18 3 1 14 -80 10
КМФ АСТИБО 4 18 10 0 8 -18 30
КМФ ШКУПИ 1927 1 18 17 0 1 67 51
КМФ ВЕЛЕС 2 18 15 2 1 84 47
КМФ ЈУВЕНТУС СЕРАВА 7 18 6 1 11 -17 19
КМФ СК ПРОЕКТ-ЦИКО 5 18 9 0 9 0 27
кмф КРАТОВО 8 18 5 0 13 -47 15
КМФ ЦРНА РЕКА 6 18 8 2 8 20 26
А репрезентација