Трета лига Исток

Резултати од минатото коло

01.01.1970
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ
-
ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА
16:30 29.05.2019
ОФК МАЛЕШ
2 - 2
ФК БРЕГАЛНИЦА-СЕНИОРИ
16:30 29.05.2019
ГФК ОСОГОВО
0 - 0
ФК СЛОГА 1934
01.01.1970
ФК РУДАР 1947 Пробиштип
-
ФК КЕЖОВИЦА

Следно коло

Табела - Трета лига Исток - Коло 28

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК РУДАР 1947 Пробиштип 3 25 11 1 13 -13 34
ГФК ОСОГОВО 1 25 17 4 4 33 55
ОФК МАЛЕШ 5 25 6 4 15 -32 22
ФК РАБОТНИК ЏУМАЈЛИЈА 8 20 7 1 12 -13 13
ФК БРЕГАЛНИЦА-СЕНИОРИ 4 25 8 8 9 -6 29
ФК СЛОГА 1934 6 25 7 2 16 -15 20
ФК КЕЖОВИЦА 7 14 8 3 3 16 18
ЗС ОВЧЕ ПОЛЕ 2 25 14 5 6 30 47
А репрезентација