Прва помлада пионерска супер лига

Резултати од минатото коло

12:00 27.11.2022
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
-
ФК ШКУПИ- 1927
12:00 26.11.2022
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
0 - 0
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
11:00 27.11.2022
ФК ВАРДАР
-
ФК ПЕЛИСТЕР
10:00 26.11.2022
ФК РАБОТНИЧКИ
1 - 0
ФК ПОБЕДА
10:00 26.11.2022
ФК ШКЕНДИЈА
2 - 4
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
11:00 26.11.2022
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
3 - 0
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ

Следно коло

12:00 30.11.2022
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010
-
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС
26.11.2022
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ
-
ФК ШКЕНДИЈА
26.11.2022
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008
-
ФК РАБОТНИЧКИ
26.11.2022
ФК ПОБЕДА
-
ФК ВАРДАР
26.11.2022
ФК ПЕЛИСТЕР
-
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932
26.11.2022
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ
-
ФК ШКУПИ- 1927

Табела - Прва помлада пионерска супер лига - Коло 9

Тим Поз Коло Поб Нер Пор Г.Р. Поени
ФК ШКЕНДИЈА 1 9 7 1 1 16 22
ФК РАБОТНИЧКИ 9 9 2 3 4 -7 9
ФК ВАРДАР 6 8 4 1 3 3 13
ФК МАКЕДОНИЈА Ѓ.П 1932 4 9 4 3 2 7 15
ФК ШКУПИ- 1927 7 8 4 1 3 2 13
ФК АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ 5 9 4 2 3 2 14
ФК ПЕЛИСТЕР 3 8 5 1 2 4 16
ФК ПОБЕДА 10 9 2 2 5 -7 8
ФК БРЕГАЛНИЦА 2008 2 9 5 1 3 10 16
ФК КУЛ-ЗДРАВЈЕ 8 9 4 0 5 -5 12
ФК КУМАНОВА-МИЛАНО 2010 12 9 1 1 7 -14 4
ГФК ОХРИД ЛИХНИДОС 11 8 1 2 5 -11 5
А репрезентација