Содржини

10.08.2020   Вести

Стадионот во Прилеп предаден на општината

ФФМ постави нова тревна подлога и рефлекторско осветлување.

28.07.2020   Вести

Муамед Сејдини: За нечии сметки бевме доведени до финансиски крах. Одговорноста сега е на истражните органи и на оние кои работеле спротивно на законите

Реакција на претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини во врска со поднесената кривична пријава против лица поврзани со ФФМ од Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција.

Календар
А репрезентација