Содржини

27.05.2021   Документи и правилници - Документи

Извештаи за користени средства од клубови

Извештаи за користени средства од клубови од даночно ослободување во 2020 година

Календар

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација