Содржини

30.10.2022   Проекти - Детски лиги

Младите му дадоа црвен картон на говорот на омраза и гласно кажаа: Блокирај ја омразата. Сподели љубов

Детската лига на ФФМ, посветени на борбата против говорот на омраза во спортот!

21.03.2022   Проекти - Детски лиги

Проект "Фудбал во училиштата" континуирано продолжува со спортските активности за дечиња

Фудбалската Федерација на Македонија во соработка со ФУСМ (Федерација на училишен спорт во Македонија), реализира проект за училишен фудбал низ повеќе основни училишта низ Македонија.

Календар
А репрезентација