Правилници

Објавено на 09 Мај, 2014 во


Правилник за натпревар - консолидиран текст 2023 .pdf 

Правилник за безбедност .pdf 

Правилник за фудбалски агенти .pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА СТАТУС И ТРАНСФЕР КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ 2023 06 .pdf 

Правилник за регистрација,статус и трансфер на фудбалери 2022 02 измени и дополнувања.pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА СТАТУС И ТРАНСФЕР НА ФУДБАЛЕРИ КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ 2022 01 ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА.pdf 

2021 10 Правилник за регистрација, статус и трансфер на фудбалери, консолидиран текст.pdf 

1065-14 Правилник за регионална организација.pdf 

2021 02 Дисциплински правилник консолидиран текст.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер Консолидиран текст 2020 08.pdf 

Правилник еЕуро2021 предквалификации.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер на фудбалери Консолидиран текст 2020 02 .pdf 

Правилник за натпревари КОНСОЛИДИРАН 2019 07.pdf 

2019 07 Дисциплински правилник консолидиран.pdf 

Правилник за регистрација статус и трансфер КОНСОЛИДИРАН 2019 05.pdf 

Правилник за натпреварување КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ 2019.pdf 

Консолидиран ФФМ Правилник за лиценцирање клубови за учество во УЕФА натпреварувања v8.pdf 

2018 12 ДИСЦИПЛИНСКИ консолидиран текст.pdf 

Календар 2016-17 .pdf 

Правилник за натпреварување на ФФМ.pdf

Дисциплински правилник .pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА СУДИИ И СУДЕЊЕ.pdf 

ПРАВИЛНИК ЗА ИНФРАСТРУКТУРА НА СТАДИОНИТЕ ВО РМ.pdf

Правилник за работа со посредници.pdf

Правилник за заштитено внатрешно пријавување.pdf 

   
   
А репрезентација