Содржини

18.11.2019   Репрезентации - До 21 год

Благоја Милевски: Се надевам дека фудбалерите повторно ќе бидат на висина на задачата

Овде, во Фарски Острови сѐ е поразлично, условите на теренот и сѐ околу е чиста импровизација, теренот е замрзнат и поради тоа не одработивме ниту дел од програмата за тренинг.

06.11.2019   Репрезентации - До 21 год

Селекторот на Македонија до 21 година го објави списокот за Шпанија и Фарски Острови

Благоја Милевски: Единствениот императив кој мораме да го имаме е како да се даде максимумот за време на подготовките и натпреварите. Тоа е клучна обврска кога се носи дресот со државен грб.

14.10.2019   Репрезентации - До 21 год

Македонската репрезентација до 21 година го одржа последниот тренинг во пресрет на дуелот со Казахстан

Ристовски и Руфати: Не се сомневаме дека тимот повторно ќе го даде најдоброто од себе за нова победа во квалификациите.

Календар
А репрезентација