Содржини

06.11.2019   Репрезентации - До 21 год

Селекторот на Македонија до 21 година го објави списокот за Шпанија и Фарски Острови

Благоја Милевски: Единствениот императив кој мораме да го имаме е како да се даде максимумот за време на подготовките и натпреварите. Тоа е клучна обврска кога се носи дресот со државен грб.

24.10.2019   Репрезентации - Футсал

Зоран Левески: Од нас очекувајте труд и големо залагање. Свесни сме што не очекува против Словенија

Бидете поддршка за македонската футсал репрезентација во СЦ „Јане Сандански“. Влезниците по цена од 100. денари за натпреварувачки ден.

24.10.2019   Репрезентации - Футсал

ФУТСАЛ квалификации за СП 2020 - Македонија вечерва од 20:00 часот се соочува со Словенија

Бидете поддршка за македонската репрезентација во СЦ „Јане Сандански“. Влезниците по цена од 100. денари за натпреварувачки ден.

Календар
А репрезентација