Содржини

18.11.2019   Репрезентации - До 21 год

Благоја Милевски: Се надевам дека фудбалерите повторно ќе бидат на висина на задачата

Овде, во Фарски Острови сѐ е поразлично, условите на теренот и сѐ околу е чиста импровизација, теренот е замрзнат и поради тоа не одработивме ниту дел од програмата за тренинг.

Календар
А репрезентација