Содржини

27.05.2019   Репрезентации - До 21 год

Благоја Милевски го објави првичниот список на македонската репрезентација до 21 година

Конечниот список со 20 фудбалери кои ќе и се спротивстават на Финска на 6. јуни во контролен натпревар, селекторот Благоја Милевски ќе го објави на 3. јуни.

Календар
А репрезентација