Содржини

12.11.2019   А репрезентација - Вести

Македонската А репрезентација во комплетен состав на вториот тренинг

Ѓорѓев и Младеновски: Треба да бидеме храбри и да ја искористиме шансата доколку ни се укаже

Календар

07 Окт

16:00 Фарски Острови - Македонија
    У21 квалификации за Европско

08 Окт

20:45 Лихтенштајн - Македонија
    А репрезентација квалификации за Светско

11 Окт

20:45 Македонија - Германија
    А репрезентација квалификации за Светско
А репрезентација