Кандидати за СЕЛЕКТИВЕН КАМП за ФФМ Академија 2011 трет круг

Објавено на 13 Јуни, 2024 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на кандидати за селективен камп за ФФМ Академија 2011 - трет круг:

Селективен камп за ФФМ Академија за фудбалери родени 2011 година (трет круг).pdf    
   
А репрезентација