Примени кандидати во спортска академија 2022-2023

Објавено на 13 Јуни, 2022 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение може да го преземете списокот на кандидати кои се примени во спортската академија 2022/2023. 

Список на кандидати примени во спортска акедемија 2022-2023.pdf    
   
Актуелности

20.05.2024    Вести

31 финале во Купот на Македонија. Тиквеш и Воска Спорт во битка за својот прв трофеј

Влезници за натпреварот може да се купат по цена од 200 денари преку продажната мрежа на МКТickets....

Календар
А репрезентација