Содржини

21.10.2021   Едукација - Семинари

ФФМ организираше тренинг камп за судии според највисоките УЕФА критериуми

Нашите судии работеа според програмата на главниот кондициски тренер и тренинг експерт за елитни фудбалски судии во УЕФА, професорот Вернер Хелсен.

Календар
А репрезентација