Делегирање 1 коло втора лига младинци и кадети, 2014/15

Објавено на 29 Август, 2014 во Млади делегирање


Во прилог делегирањето за 1 коло од втора лига за кадети и младинци, за натпреварувачка сезона 2014/15:

Делегирање 1 коло втора лига кадети и младинци 2014-15.pdf    
   
А репрезентација