Содржини

06.11.2019   Репрезентации - До 21 год

Селекторот на Македонија до 21 година го објави списокот за Шпанија и Фарски Острови

Благоја Милевски: Единствениот императив кој мораме да го имаме е како да се даде максимумот за време на подготовките и натпреварите. Тоа е клучна обврска кога се носи дресот со државен грб.

Календар
А репрезентација