Пријавување за Детска лига на ФФМ за сезона 2019/2020

Објавено на 31 Јули, 2019 во Вести, Детски лиги


Фудбалската федерација на Македонија ве информира дека започнува пријавувањето за сезоната 2019/2020 во Детските Лиги на ФФМ. Истото ќе трае до 16.08.2019. година, а стартот на лигите е предвиден за 7/8.09.2019. година

Преземете ја пријавата за учество (Пријава за учество 19-20.doc ) каде се наведени сите неопходни документи за пријавување на екипа, како и начинот на пријавување. 

Во продолжение може да го погледнете прирачникот во кој се наведени генерални, но клучни информации поврзани со претстојната сезона, како и контакт лицата за секој од шесте региони. 

Детски лиги сезона 2019-2020 веб.pdf 

   
   
А репрезентација