Пререгистрација на фудбалери од 15.12.2021 до 14.01.2022 година

Објавено на 03 Декември, 2021 во Вести


Фудбалската федерација на Македонија праќа информација до клубовите од МФЛ дека пререгистрацијата на фудбалери во машка конкуренција ќе биде спроведена во периодот од 15. декември 2021 година до 14. јуануари 2022 година. 
   
   
А репрезентација