Најди клуб блиску до тебе
Актуелности
Делегирање

28.07.2020    Вести

Муамед Сејдини: За нечии сметки бевме доведени до финансиски крах. Одговорноста сега е на истражните органи и на оние кои работеле спротивно на законите

Реакција на претседателот на ФФМ, Муамед Сејдини во врска со поднесената кривична пријава против лица поврзани со ФФМ од Управата за финансиска полиција до Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција.
FFM YouTube

ПРИЈАВИ НЕПРАВИЛНОСТИ
на бесплатниот телефонски број
0800-15-800
Натпревари во тек
Следни натпревари
Календар на меѓународни натпревари Кликни за повеќе
А репрезентација