Завршно селектирање за ФФМ Академија 2005

Објавено на 14 Јуни, 2018 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение резултатите од завршното селектирање за ФФМ/УЕФА Академија - Генерација 2005.

2005 ЗАВРШНО СЕЛЕКТИРАЊЕ РЕЗУЛТАТИ.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација