Видео "live your goals"! Септември е нашата следна дружба

Објавено на 28 Јули, 2015 во Live Your Goals


Преку кампањата „LIVE YOUR GOALS“ отворивме врата за девојките и младите жени во Македонија да се вклучат во играта.

Девојчињата и младите жени добиваат инспирација да се вклучат во фудбалот и да покажат дека можат да ги остварат своте цели преку фудбалската игра.

Видео од првата кампањата на ФИФА за развој на женскиот фудбал организирана во Македонија.

https://www.youtube.com/watch?v=OOV2gIowOSo   
   
А репрезентација