У17: Втор пораз на Syrenka Cup 2014

Објавено на 28 Август, 2014 во До 17 год


Вчера се одигра натпреварот од второто коло на Syrenka Cup 2014 во Варшава Македонија - Летонија.

Натпреварот заврши со резултат од 0:3 полувреме (0:1)

Нашата репрезентација овојпат одигра многу слаб натпревар. Kако играчите да немаа сили за втор натпревар во два дена, па по поразот од 2-0 од Норвешка, не можеа да им парираат на расположените Летонци.

Натпреварот го започнаа:

1. Трајчевски
14. Тодороски
17. Маневски
5. Митрев
6. Чуљевиќ
7. Додев
8. Тошевски
9. Ристовски
10. Здравковски
18. Сулејмани
15. Љумани

Во второто полувреме влегоа Абаз, Стојковски, Личина и Гичевски   
   
А репрезентација