ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2021 - 31.03.2022

Објавено на 31 Март, 2022 во Документи


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2021 до 31.03.2022 г.

Табеларен преглед на активности на посредници 2022.pdf    
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација