ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА АКТИВНОСТИ НА ПОСРЕДНИЦИ ЗА ПЕРИОД ОД 01.04.2019 - 31.03.2020

Објавено на 31 Март, 2020 во Документи


Во прилог можете да ја погледнете листата на реализирани активности на посредници во периодот од 01.04.2019 до 31.03.2020 г.:

Табеларен преглед на активности на посредници 2020.pdf    
   
А репрезентација