Суспендиран теренот на Башкими 1947 Куманово

Објавено на 26 Септември, 2023 во Вести


Комисијата за натпревари на ФФМ на денешната седница донесе одлука со која теренот на ФК Башкими 1947 Куманово  се суспендира за одигрување на првенствени и куп натпревари кога како домаќин е екипата на Башкими 1947 Куманово, се до донесување на конечна одлука на Дисциплинската комисија на ФФМ .   
   
А репрезентација