Список за завршното селектирање за ФФМ - УЕФА Академија (генерација 2007)

Објавено на 23 Септември, 2020 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение преземете го списокот за завршното селектирање за ФФМ / УЕФА Академија (генерација 2007): 

Список ЗАВРШНО селектирање 2007 - 2020.pdf    
   
А репрезентација