Список на примени кандидати за спортска академија

Објавено на 01 Јуни, 2023 во Вести


Во прилог списокот на примени кандидати за спортска академија за учебна 2023/2024 во прва година.

Прием на документи на примените кандидати се врши во просториите на спортската академија на 22 и 23. јуни од 9 до 18 часот.

Примени кандидати за Спортска Академија прва година 2.pdf 
   
   
А репрезентација