Список на пријавени фудбалери (2006) за селектирање во фудбалската Академија

Објавено на 08 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение списокот на пријавени фудбалери родени 2006. година за селектирање во фудбалската Академија:

СПИСОК на пријавени фудбалери за селектирање (фудбалери родени 2006).pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација