Список на фудбалери поминати на селектирање во прв круг

Објавено на 20 Јуни, 2022 во Вести


Во продолжение може да го погледнете списокот на кандидати поминати на селектирањето во првиот круг. Поминатите кандидати во првиот круг треба да дојдат на селектирање во втор круг, што ќе се одржи во четврток во 10 часот. Кандидатите треба да бидат присутни во 9 и 15.

Список на играчи за селектирање прв круг ФФМ 2009 v.docx 


   
   
А репрезентација