Семинар за делегати од Прва, Втора МФЛ и Куп на Македонија

Објавено на 07 Август, 2018 во Вести


На 15. август (среда) во хотел “Континентал” во Скопје со почеток во 12:00 часот ќе се одржи редовен семинар за делегати на натпревари за сезоната 2018/2019.

Натпреварувачката комисија при Фудбалската федерација на Македонија ги известува сите делегати од Прва, Втора МФЛ и Куп на Македонија дека присуството на семинарот спроти почетокот на натпреварувачката сезона е задолжително.
   
   
А репрезентација