Семинар за делегати од 1 и 2 МФЛ и Куп на Македонија

Објавено на 06 Февруари, 2020 во Вести


Фудбалската федерација на Македонија на 7. февруари (петок) со почеток во 10:30 часот во хотел „Александар Палас“ во Скопје ќе одржи семинар за делегати од Прва МФЛ, Втора МФЛ и Куп на Македонија. На семинарот се поканети да присуствуваат сите делегати од листата усвоена од У.О. на ФФМ во јули 2019. година. 

Присуството на делегатите на овој семинар е задолжително.
   
   
А репрезентација