Семинар за делегати од 1 и 2 МФЛ и Куп на Македонија

Објавено на 09 Август, 2019 во Вести


Одделот за натпревари во Фудбалската федерација на Македонија информира дека в среда, 14. август 2019. година со почеток во 12:00 часот во х. „Континентал“ во Скопје ќе се одржи годишниот семинар за делегати од Прва МФЛ, Втора МФЛ и Куп на Македонија.  

Се молат делегатите кои имаат покана за семинарот да пристигнат во 11:30 часот во х. „Континентал“ во Скопје. 
   
   
А репрезентација