Резултати за примени кандидати во фудбалската паралелка во Тетово

Објавено на 10 Јуни, 2015 во Вести, Фудбалска академија


Во прилог резултатите за примените кандидати во фудбалската паралелка од спортската академија во Тетово:

Резултати Конечни Тетово.pdf    
   
А репрезентација