Резултати од прво селектирање - фудбалски паралелки 2015

Објавено на 29 Април, 2015 во Вести, Фудбалска академија


По прилог може да ги погледнете резултатите од првото селектирање на фудбалски паралелки 2015 год.

Селектирање паралелки фудбал 2015 Резултати по прво селектирање.pdf 

   
   
А репрезентација