Резултати од прво селектирање - фудбалска паралелка Скопје 2015

Објавено на 04 Мај, 2015 во Вести, Фудбалска академија


По прилог може да ги погледнете резултатите од првото селектирање на фудбалската паралелка од Скопје за 2015 год.

Селектирање паралелки фудбал 2015 Резултати по прво селектирање - Скопје.pdf    
   
А репрезентација