Распоред за селектирање на фудбалери родени 2006 година за спортската Академија

Објавено на 06 Мај, 2019 во Вести, Фудбалска академија


Во продолжение распоредот за селектирање на фудбалери родени 2006. година за учебната година 2019/2020 во спортската Академија:

СЕЛЕКТИРАЊЕ 2019 - ФУДБАЛЕРИ РОДЕНИ 2006.pdf    
   
А репрезентација