Распоред на натпревари во младинските лиги

Објавено на 23 Август, 2019 во Младински Лиги, Вести


По извршеното извлекување на парови кое се одржа на 21. август во Куќата на фудбалот, во продолжение можете да го погледнете распоредот на натпревари во сите младински лиги, за натпреварувачката сезона 2019/20:

РАСПОРЕД СУПЕР ЛИГА МЛАД-КАДПИОН-ПОМЛАДИПИОНЕРИ 2019-2020.pdf 

РАСПОРЕД ВТОРА ЛИГА МЛАДИНЦИ-КАДЕТИ 2019-20.pdf 

РАСПОРЕД ВТОРА ЛИГА ПИОНЕРИ-ПОМЛАДИПИОНЕРИ 2019-2020.pdf 

РАСПОРЕД ТРЕТА ЛИГА МЛАДИНЦИ - КАДЕТИ 2019-2020.pdf 

РАСПОРЕД ТРЕТА ЛИГА ПИОНЕРИ И ПОМЛАДИ ПИОНЕРИ 2019-2020.pdf    
   
Актуелности

21.11.2022    Вести

ЕДЕН ТИМ ЗА ДЕТСКИТЕ ПРАВА

Децата го преземаа теренот на пријателски фудбалски натпревар, со повик сите да се здружат за правата на децата...

Календар
А репрезентација