Распоред на делегати за Прва МФЛ 3 коло, сезона 2019/20

Објавено на 20 Август, 2019 во Прва МФЛ


Во продолжение распоредот на делегати за Прва МФЛ, 3 коло, за сезона 2019/20

Распоред на делегати за Прва МФЛ сезона 2019-2020.pdf    
   
А репрезентација