Распоред на делегати за 16 финалните КУП натпревари

Објавено на 16 Август, 2019 во Куп на Македонија


Во продолжение распоредот на делегати за 16 финалните КУП натпревари.

Распоред на делегати Куп на РМ 2019-2020.pdf    
   
А репрезентација