Распоред на делегати на Куп на Македонија 1/16 финале, 2014/2015

Објавено на 15 Август, 2014 во Куп на Македонија


Во прилог распоредот на делегати за Куп на Македонија 2014-2015, 1/16 финале:

Распоред на делегати Куп на РМ 2014-2015 1-16.pdf    
   
А репрезентација