Распоред на делегати 5 коло Прва МФЛ 2014/15

Објавено на 22 Август, 2014 во Прва МФЛ


Во прилог распоредот на делегати за 5 коло од Првата Македонска Фудбалска Лига:

Распоред на делегати 5 коло Прва Лига 2014-2015 5 коло.pdf    
   
Актуелности

16.04.2024    Вести

ФФМ и федерациите од регионот со безусловна поддршка за Александар Чеферин

На регионален состанок во Тирана, асоцијациите од Југоисточна Европа дискутираа за различни прашања и предизвици. Безусл...

Календар
А репрезентација